Alle bestellingen worden GRATIS verzonden binnen Nederland.  Voor België & Duitsland bereken wij € 12,50 verzendkosten.

JongHagen.nl maakt deel uit van de JongHagen Groep.  Een Oer-Hollands bedrijf, kantoor houdende in Loosdrecht. Onderdeel van de JongHagen Groep zijn: JHshop.nl - JHshop Europe - Dekzeilreiniging.nl en JongHagen Professionele Bedrijfsstoelen. JongHagen.nl verkoopt zijn producten alleen maar On-Line en heeft dus geen ‘gewone’ winkel waar je langs kunt komen.  Zo houden we de kosten laag, dat zich weer uitdrukt in onze scherpe prijsstelling.

Ons team bestaat uit zeer ervaren mensen die al jarenlang werkzaam zijn in de bedrijfsstoelen business en de in- en verkoop daarvan.  Dit jong, maar ervaren team zal je helpen als er vragen mochten zijn over bestellingen of leveringen.

Wij streven ernaar om de productomschrijvingen en afbeeldingen zo goed en uitgebreid mogelijk in de webwinkel te tonen, om je een goede indruk te geven wat je bestelt.  Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW. Daarnaast geld Nederland dat deze helemaal GRATIS zijn. Voor leveringen aan België en Duitsland rekenen wij tot 30 Kg € 12,50 incl. BTW. De magazijnen die wij gebruiken hebben grote voorraden, hetgeen betekent dat wij binnen 1 a 2 werkdagen de bestellingen kunnen verzenden.  We gebruiken daarbij verschillende vervoerders, zoals PostNL, GLS, DHL en DPD.  Uiteraard krijg je na de verzending een traceercode om de bestelling te kunnen volgen.

Je kunt bij ons veilig en vertrouwd winkelen en wij voldoen aan de laatste AGV veiligheidsnormen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben vernemen we die graag.

Met vriendelijke groeten
JongHagen Bedrijfsstoelen Team

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: